Tid for å melde seg på

Er sykkelbølgen virkelig er over?
Eller finner syklistene på andre morsomme ting enn å delta på terreng sykkelritt?
Der man tidligere meldte seg på allerede i februar- mars, venter man nå gjerne til uka før start. Plass får man uansett.
Hvis det fortsatt er noen som arrangere sykkelritt så får man sikkert plass i feltet, men spørsmålet er om det etter hvert finnes sykkelritt å melde seg på?
Som arrangør så ønsker man å tilby et så godt «produkt» som mulig, og det er resurskrevende.  Slik situasjonen er i ferd med å utvikle seg, så blir det vanskeligere, snart umulig, å tilby noe som helst. Alt som kreves av forberedelser i forkant, gjør at mange kvier seg til å ta på seg arrangement.
Synd, men sant!
På et tidspunkt må avgjørelsen taes om man skal gjennomføre rittet eller ikke.
Hvis alle venter til siste liten, så er rittene allerede avlyst. Som arrangøren kan man ikke vente til uka før, for å se om det er nok deltagere til å gjennomføre arrangementet. Et sykkelritt krever planlegging, mange funksjonærer og ting tar tid.

TransØsterdalen er et konsept som mange har hyllet. Et variert og morsomt ritt, med fin natur og et sti terreng som får fram den store sykkelgleden hos de fleste.

Vi tror ikke at sykkelbølgen er over, den vil bare skvulpe litt annerledes. Sykkelsalget går så det suser, men kanskje sykkelrittenes storhets tid er over……….
Uansett vi gleder oss til en sykkelsesong! 🙂