TransØsterdalen 2018

Da er Transøsterdalen 2018  historie. Fra kald nordavind og litt regn på fredag via en lørdag med  god nord-østerdals sommertemperatur til strålende vær på søndag. Ikke bare været  strålte på søndag, både deltagere og arrangører strålte om kapp etter en fantastisk sykkeldag.
Den nye 3-etappen ble en suksess. Løypeleggere skal ha all ære for en fantastisk dag. Tilbakemeldinger fra syklister var overveldende.

Dette er er en flott motivasjon for alle oss som jobber med TransØsterdalen. Aldri har så mange starte og gjennomført søndagsetappen. Tre dager på sykkelsetet i krevende løyper krever sin kvinne og mann. I år var det 194 ryttere på startstreken søndag (ny søndagsrekord). 
Tynsetterrenget fikk vist seg fram. Sjøl mange tynsetinger fikk seg en aha opplevelse når det gjelder stier som egner seg for sykling. Stier som holder på å gro igjen etter at husdyr har tråkket dem opp gjennom flere hundre år, bli nå brakt frem i lyset igjen og «vedlikeholdt» gjennom bruk.

Resutatlistene fra dag 3 har vært mangelfulle (riktige plasseringer,men feil på noen tider), de vil nå legges ut etterhvert som de oppdateres. Jaktstarten søndag  skapte noen uforutsette utfordringer for vår leverandør av tidtagertjenester. 

På denne linken vises kun nettotidene, altså fra faktisk start til mål på jaktstarten (etappe3 ):     http://live.eqtiming.com/43631#result:162078-0-0-1-1-

Bilder legges ut etterhvert.

Hyggelig hilsen, med pokal og greier  🙂